Lehed

pühapäev, 27. detsember 2015

Ajakiri Hea Laps ootab Sinu kaastöid

Talvevaheaeg on seekord päris pikk ja juhul kui ühel hetkel avastad, et "igav-igav, midagi teha ei ole", siis ajakiri Hea Laps ootab kuni 5. jaanuarini Sinu joonistusi ja kirjatöid.
* Jõulude paiku jõuab kinodesse filmisarja "Tähtede sõda" 7. osa ning sel puhul on Hot Wheelsi mudelkonstruktoritel valminud "Tähtede sõdade" kosmoselaevade väikesed koopiad.
Joonista ja kirjuta missuguse kosmoselaeva valmistaksid Sina! See võiks olla üsna rahumeelsetel eesmärkidel kasutatav tulevikusõiduk, millega oleks vahva koos oma pere või klassiga kusagile kaugesse galaktikasse rännata! Parimatele fantaseerijatele auhindadeks Hot Wheels`i Star Wars`i kosmoselaevad Rimonnelt.

Pildi link


* Kirjuta ja joonista ajakirjale Hea Laps oma talverõõmudest. Kas ka Sina kavatsed lumetulekul lumekujusid või kindlusi meisterdada või on Sul hoopis plaanis suusamatk ette võtta? Parimatele "Lumekuninganna"-teemalised auhinnad Rekatolt.

Pildi link

Sinu kaastööd oodatakse 5. jaanuariks aadressil:
Ajakiri Hea Laps
Voorimehe 9
Tallinn
10146

NB! Lisaks joonistamisele kindlasti ka kirjuta juurde väike kirjeldav jutuke. Oma kaastöö tegemisel ole hoolas ja püüdlik, siis on lootust, et Sinu poolt tehtut märkavad ka hindajad!

Jõudu ja ilusat koolivaheaja jätku! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar