Lehed

pühapäev, 27. september 2015

Väikese hilinemisega uudised üle-eelmisest nädalast..

Esmaspäev oli üsna tavaline. Ujumistunnis ujusime pikkusi ja laiusi. Kahjuks mänguaega polnud, aga pole hullu. Teisipäeval pidime inglise keeles ette lugema nimed, mis me olime vihikusse kirjutanud. Kunstitunnis tegime pildi öökullidest, minul tuli päris ilus pilt. Kolmapäeval oli meil inimeseõpetuse tunnis tunnikontroll. Sellel päeval andis meile tunde õpetaja Elvi. Neljapäev oli ka üsna tavaline, inglise keeles õppisime numbreid. Reede oli kõige parem päev sellel nädalal. Me pidime minema kooli teiseks tunniks. Koduseks tööks oli joonistada fantaasiamaa ja kirjutada väike jutt. Tööõpetuse tunnis tegime traadist mullitaja, mille otsa panime pärlid.

Kristella
Meie mullitajaid polnud aega pildile püüda, aga enam-vähem sellised nad välja nägid. Pilt aadressilt : https://www.flickr.com/photos/ladylucente/5548187005/in/faves-daswolkenschaf/

Aitäh Kristellale! 


Möödunud nädal oli teguderohke. Esmaspäeval oli madisepäevajooks, kolmapäeval algas sügis ja külla tuli Sügiseit. Neljapäeval rääkis noorsoopolitseinik Airi Oja meie klassile sõbralikust käitumisest ning sellest, mida teha, kui kiusatakse.



Koolinädala viimasel päeval meisterdasime tööõpetuse tunnis lõngast tutte. Ei olnud lihtne, aga hakkama saime! Tegelikult pidime me tutile oksa ja lehe lisama ning lõpptulemusena oleks valminud töö "Õun", kuid aega jäi napiks ning lapsed arvasid, et niisama on palju ilusam..

Enamus on vist ikkagi rahul.. :)

Mõni tüdruk arvas, et võiks tuti mütsi külge panna, aga nagu näha, saab seda kasutada ka klouni ninana.
Ja natuke reklaami ka.. :)
Õpetaja käis kahe nädala jooksul kolmel päeval koolitusel, õppimas robootikat.
Alates oktoobrist alustavad koolis  tööd robootikaringid. 3.-4. klassi ring hakkab toimuma kolmapäeviti 6.-7. tunni ajal väikese maja arvutiklassis.
Kui tahad osaleda, anna teada!

Koos õp Reinega LEGO WeDo robootika koolitusel krokodilli ehitamas.

Õp Lainega LEGO Mindstorms EV3 robootika koolitusel helianduriga robotit testimas.
Ilusat uut nädalat!
Järgmist postitust ootan Hubertilt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar