Lehed

reede, 3. aprill 2015

Nädala ülevaade Hubertilt

Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama esmaspäevast. Koolis ei toimunud midagi eriti märkimisväärset. Lugesime "Kollast Volvot" ja seda juttu jätkus mitmeks päevaks. Pärast ujumist oli mul muusikakoolis solfedžo, kus ma tavaliselt puhkan välja.
Teisipäeval tegime tööõpetuses munadepühade kukkesid, aga võib-olla olid need ka kanad. Neljapäeval tahan selle töö lõpetada. Muusikas laulsime regilaule.
Kolmapäeval oli hästi tore kehaline kasvatus, sest me mängisime jalgpalli. Mind rõõmustas ka pranglimise poolfinaal, kus tegin päris hea tulemuse. Täna on 1. aprill ja õpetaja Külli küsis meilt, kui palju on 7x8, mida me ei ole veel õppinud. Homme vist enam nalja ei tehta, kuigi on naljakuu.
Reedel saame koos paljude klassikaaslastega Mia sünnipäeva pidada. Ja siis on pühad!
Hubert

Aitäh Hubertile toreda ülevaate eest!

Teisipäeva õhtul oli kooli lauluvõistlus. Meie klassist olid laulmas Hanna Katariina, Chrystian Mairold ja Heti-Ann. II-III klasside kategoorias saavutas Chrystian Mairold 2. koha ning Heti-Ann eripreemia. Olite väga tublid!

http://tyripk.ee/index.php/galerii/1415-laulukonkurss-2015-pildid

Pranglimise poolfinaalist võtsid peale Huberti veel osa Rasmus, Lisette, Andree, Simo, Rahel, Kert, Sireli, Chrystian Mayrold, Kristjan ja Trevor. Te kõik andsite kindlasti endast parima, kiitus kõigile poolfinalistidele!

Rõõmsaid pühi!



Allikas: http://www.innove.ee/UserFiles/Kutseharidus/Kutsehariduse%20programm/HEV/Rahvakalender/Lihav%C3%B5ttep%C3%BChad,%20%C3%BClest%C3%B5usmisp%C3%BChad.pdf

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar