Lehed

laupäev, 13. september 2014

Nädalaülevaade Mia´lt



Minu nädal

Esmaspäeval oli meil ujumistund. See oli väga lahe, me ujusime ja tegime harjutusi. Muusikatunnis õppisime noote ja kehalises kasvatuses jooksime. Teisipäeval oli väga tore see, et me joonistasime loovuse tunnis tuntud muinasjuttude tegelaste laste õpilaspileteid. Kolmapäeval tõin ma kooli pirne ja sain selle eest päevikusse kiituse. Eesti keele tunnis pidime panema paberile 5 minuti jooksul kõik k-tähega sõnad, mis meile pähe tulid ning minul tuli pähe 24 sõna. Neljapäeval eesti keele tundides lugesime intervjuusid lastekirjanik Grigori Osteriga ja Lottega. Matemaatika ja arvutamine oli meil seostatud poega ja kahes tööõpetuse tunnis tegime me värvi-ja kingitusepaberist puuviljavaagna.
Mia






Aitäh Miale esimese blogipostituse eest!

Leppisime lastega esimesel koolinädalal kokku, et igal nädalal kirjutab üks neist blogisse postituse. Kes see laps on, ütlen esmaspäeval klassis ning annan teada ka e-koolis. Nädala klassireporter võiks kirjutada nädala jooksul toimunud sündmustest (mis tundides või peale tunde huvitavat juhtus), rõõmudest ja muredest. Päris igast päevast kirjutama ei pea, sest kui midagi tähelepanuväärset ei toimunud, ei pea hakkama seda ka välja mõtlema.

Meie järgmise nädala plaanid

Esmaspäeval taas ujuma. Ilusa ilma korral võiksid lapsed seegi kord ujulasse jalgsi minna. Eelmisel esmaspäeval vaatasin, et nendel lastel, kes ujulast otse koju lähevad ja seetõttu oma koolikoti kaasa võtavad, on ikka väga palju asju. Edaspidi teeme esmaspäeviti nii, et lapsed võtavad koju vaid päeviku ja õpiku või töövihiku, millest kodune töö teha jääb. Kõik ülejäänud asjad jäävad kooli sahtlisse. Nii on kott natukenegi kergem!

Neljapäeval, 18. septembril sõidame Kurgjale talumuuseumisse, kus meie lapsed saavad osaleda haridusprogrammis „Sügis talus“. Hommikul tulevad lapsed kooli tavalisel ajal. Meil on kaks tundi – eesti keel ja matemaatika. Kell 9.30 sõidame Kurgjale, programm kestab kuni 13.00. Lapsed sel päeval koolis süüa ei saa, kuid programmi raames pakutakse võid, leiba, karaskit ja maapiima.

Edukat nädalat! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar