Lehed

laupäev, 10. mai 2014

Krossijooks, kevadkontsert ja külaline tunnis


Esmaspäeval, 5. mail toimusid algklasside krossijooksu meistrivõistlused. Meie klassi lapsed oli tublid - esimeste klasside poistest sai esikoha Kristjan ning kolmanda koha Kert. Heti-Annile kuulus kolmas koht esimeste klasside tüdrukute seas.


Neljapäeval, 8. mail toimus Türi Kultuurimajas meie kooli kevadkontsert, kus esinesid ka paljud meie klassi lapsed. Aitäh kõigile esinejatele, nende õpetajatele ja vanematele – väga ilus kontsert oli!





Reedel oli meil tunnis külaliseks kooli psühholoog Kaja Sepp, kes rääkis lastega käitumisest koolis ning sellest, mida teha kui kedagi kiusatakse. Ühise arutelu käigus jõudsid lapsed järeldusele, et kui keegi teeb haiget sõnade või tegudega, siis on see väga halb. Kui kaaslast kiusatakse, tuleb teda aidata. Kui keegi sind kiusab, siis:
- Ei tee välja, lähen eemale, siis pole tal kedagi norida.
- Küsin kiusajalt: „Miks sa tahad mind lüüa, mulle haiget teha?"
- Küsin abi õpetajalt.
- Ema-isa saavad aidata. Räägin neile oma murest, ütlen kui mul on halb.


Siinkohal toon ära ka kasuliku lugemise - lasteombudsmani voldiku „Kool kiusamisest vabaks“, kus nõuandeid nii lapsele kui ka lapsevanemale.

Reedesel kogunemisel anti Miale üle auhind firmalt Rekato toreda jutu eest, mille ta kirjutas Hea Lapse jutuvõistlusele „Jaanuarikuu head uudised“.
Palju õnne!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar