Lehed

laupäev, 1. märts 2014

Talvine spordipäev

Seekord siis lumeta... Aga tore oli ikkagi! :)



Ja nüüd üleskutse meie klassi poistele! 
Käimas on joonistusvõistlus "Sõidukid õhus, maal ja vees". Loe järgnev tekst läbi ja kui soovid võistlusel osaleda, siis joonista oma pilt kodus valmis ning too kooli hiljemalt 10.märtsiks. Kellel on vaja A3 paberit, saab seda küsida koolist.

MINU LEMMIKAUTO 2014 on  jõudnud esimese juubelini. Juba kümnendat  aastat kutsume poisse osalema joonistusvõistlusel, mis on pühendatud Tartu Kivilinna Gümnaasiumis õppinud andeka poisi Oliver Opmanni mälestusele. Tänavune teema on laiem: SÕIDUKID ÕHUS, MAAL JA VEES.

Võite joonistada erinevaid õhusõidukeid (lennukid, helikopterid jne), veesõidukeid (laevad, paadid, purjekad jne)  ja muidugi autosid, mootorrattaid. Üheksa aasta jooksul on poisid joonistanud väga erinevaid autosid, kuid siiani ei ole kajastamist leidnud kaitseväe tehnika – soomukid, tankid, unimogid. Unimoq on nõutud ja efektiivne universaalne sõiduk. Mudelid on leidnud kasutust väga erinevates valdkondades: põllumajanduses, metsanduses, teedeehituses, sõjanduses, päästeteenistuses, raudteedel,  teehoolduses ja ekstreemturismis. Uurige raamatutest, ajakirjadest ja internetist , valige oma lemmik ja vormistage see põnevaks kunstitööks.

Võistlusele MINU LEMMIKAUTO 2014 oodatakse 1.-6. klassi poiste kunstitöid vabalt valitud tehnikas A3 formaadis.

Töid hinnatakse kuues erinevas vanusegrupis. Parimatele auhinnad. Auhinnatud tööde autoritega võetakse ühendust. Valitud töödest korraldatakse näitus, mida saab vaadata Vanemuise suures majas  4. aprillist  30. maini 2014.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar