Lehed

pühapäev, 30. märts 2014

Kevad, kevad..

Ilmad lähevad järjest soojemaks, päike sirab klassiaknast sisse ja õppimisele keskendumine pole sugugi lihtne. Lemmiktund on lastel praegu ilmselt kehaline kasvatus - õues olla on ju niiiiii mõnus!

Sellel nädalal toimus Paides Miksikese pranglimise finaal.
Esimese klassi lapsed kuuluvad sirgujate klassi, kus võistlemas 1.-3. klasside lapsed. Poolfinaalis võistlesid meie  klassist Hubert (kes oli esimeste klasside laste hulgas maakonna parim), Simo, Rahel ja Trevor. Ühtekokku oli poolfinaalis võistlemas 26  esimese klassi õpilast. Poolfinaalist kahjuks ükski esimese klassi õpilane edasi ei saanud. Järgmisel aastal läheb meil kindlasti paremini - siis oleme juba suuremad ja targemad 2.klassi õpilased. Ja järgmise aasta võistluseks võib juba praegu harjutama hakata. :)

Järgmisel nädalal, 3.aprillil kell 17.00, toimub suure maja aulas kooli lauluvõistlus. Ootame kõiki vaatama, kuulama ja kaasa elama.

Lõpetuseks slaidiesitlus reedesest tööõpetuse tunnist, kus voltisime-värvisime kalu ning kleepisime need merepõhja kujutavale taustale. Lisaks mõned öökullide ja Sipsikute pildid eelmisest veerandist. Joonistused kassidest ja Heti-Anni töö "Minu lemmik" on tehtud meie laste poolt kunstiringis.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar